اسکار نسکافه ای


شیرینی اسکار جزو دسته شیرینی های بسار محبوب است و این دستور تهیه به دلیل نداشتن تخم مرغ  با ماندگاری بالا و امکان نگهداری در فریزر برخوردار است.

مواد لازم برای تهیه شیرینی اسکار:

روغن جامد ۱۸۰ گرم

آرد ۲٫۵ پیمانه

پودر قند یک دوم پیمانه

آب گرم ۲ قاشق غذاخوری

مغز گردوی نگینی شده به میزان لازم

نسکافه یک قاشق عذاخوری پر

 

بعد از تهیه مواد لازم مراحل زیر را مرحله به مرحله و با دقت انجام بدهید.

ابتدا روغن و پودر قند را با همزن برقی زده تا خمیر صاف و یکدست شود.

سپس نیمی از آرد را کم کم به آن اضافه میکنیم و با همزن میزنیم

نسکافه را در ۲ قاشق آب گرم حل کرده و به خمیر بالا اضافه میکنیم

در آخر بقیه آرد را به آن اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا خمیر صاف و یکدست بدست آید.

خمیر ها را به اندازه یک فندق گرد می کنیم در گردو می غلطانیم در صورت تمایل می توانید در کنجد و یا تخمه هم بغلطانید ولی مرسوم نیست

خمیر گرد شده

نکته: برای اینکه گردو ها راحت تر به خمیر بچسبد می توان آن را قبل از غلطاندن در گردو به سفیده تخم مرغ زده شده آغشته کنیم. البته این موضوع را توصیه نمیکنیم چون ماندگاری شیرینی را کاهش میدهد.

در مرحله آخر شیرینی های آماده شده در سینی را در فربا دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه قرار می دهیم.

نوش جان شیرینی های شما آماده است.

شیرینی اسکار نسکافه ای

این دستور توسط خانم مریم مهران تهیه و تست گردیده است.

happy wheels 2

بدون نظر

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *