باقلوای ایرانی

باقلوای ایرانی


بیمه باربری

باقلوای ایرانی

کارایی

عملکرد

عالی!

Summary

باقلوای ایرانی

مواد لازم :

  • آرد                         به میزان لازم
  • شیر ۱ استکان
  • ماست ۱ استکان
  • روغن مایع ۱ استکان
  • نمک ۱ پنس
  • نشاسته ذرت به میزان لازم
  • شکر ۱ لیوان
  • آب ۱ لیوان
  • آبلیمو به مقدار کم
  • گلاب به مقدار دلخواه
  • خشکبار به مقدار دلخواه

 

  • ماست + شیر + روغن + نمک را مخلوط کرده.
  • آرد را کم کم اضافه کرده طوریکه خمیر به دست نچسبد بعد آن را در یخچال به مدت ۱ الی ۲ ساعت قرار داده تا استراحت کند.
  • بعد خمیر را روی نشاسته ذرت پهن کرده و با وردنه آن را کاملا نازک باز کرده تا نشاسته ذرت به خوردش رود. (با اینکار خمیر خشک می شود)
  • خمیر را از غلطک دستی ۲ الی ۳ بار رد کرده تا کاملا نازک شود.
  • بعد آن را از غلطک رشته ای (رشته بر) رد کرده سپس آن را بصورت گرد بین دو انگشت چسبیده بهم می پیچانیم.
  • برای اینکه حالت خود را از دست ندهد ته وردنه را داخل آن کرده بعد به داخل روغن داغ انداخته تا کاملا سرخ شود.
  • سپس آن را داخل شربت انداخته و روی آن را با خلال بادام و یا پسته تزئین می نمائیم.

این دستور توسز خانم مریم مهران تهیه و تست شده است.

happy wheels 2

بدون نظر

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *