نان گیسو

نان گیسو


مواد لازم :

  • تخم مرغ             ۱ عدد
  • شکر ۳/۱ پیمانه
  • شیر ۲/۱ پیمانه
  • روغن مایع ۴/۱ پیمانه
  • بهبود دهنده ۰۵ ۲/۱ ق چ
  • خمیر مایع ۱ ق س سر خالی
  • آب ۲/۱ پیمانه
  • نمک ۲/۱ ق چ
  • کره ۱ ق غ
  • آرد حدود ۳٫۵ پیمانه
  • وانیل کمی

طرز تهیه:

  • ابتدا یک قاشق سوپ خوری از ۳/۱ شکرمان را برداشته با خمیر مایع هم زده بعد آب را به آن اضافه کرده می گذاریم تا عمل بیاید
  • شکر، شیر، تخم مرغ و خمیر مایع به عمل آمده را با قاشق مخلوط کرده
  • ۲ قاشق روغن مایع را نگه داشته که در آخر برای ورز دادن خمیر به دستمان میزنیم. سپس بقیه روغن را به موادمان اضافه کرده
  • نمک و بهبود دهنده و وانیل را اضافه کرده هم می زنیم
  • کره را در دمای محیط نگه داشته تا نرم شود در آخر با ماساژ به خورد خمیر میدهیم
  • بعد آرد الک کرده را به مایع اضافه کرده حدود ۱۰ دقیقه خوب ورز می دهیم
  • بعد کره را به خورد آن داده حدود ۲ الی ۳ دقیقه ورز می دهیم (نباید زیاد ورز داد)
  • بعد روی خمیر را پوشانده و به آن استراحت می دهیم تا حجم آن حدوداً ۲ برابر شود بعد به خمیر مانند تصویر زیر شکل داده روی آن را پوشانده و به آن دوباره استراحت می دهیم تا حجم آن دو برابر شود

نان-گیسو

  • سپس رومال آن که ۱ ق چ شیر + ۱ ق چ روغن مایع + ۱ عدد زرده تخم مرغ است را به آرامی روی آن زده
  • دردمای ۱۷۰ یا ۱۸۰ درجه به مدت

 

  • سینی را چرب کرده یا اسپری میزنیم.
  • این خمیر کمی حالت چسبندگی دارد ولی چسبندگی آن طوری نیست که به دست بچسبد.

این دستور توسط سرکار خانم مریم مهران تهیه و تست شده است.

happy wheels 2

بدون نظر

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *